Har sprungit runt på stan i en evighet typ!

| Postat i: Kläder
27
Efter skolan gick ja rakt genom hela stan för att gå på min gitarrlektion i kulturhuset. Dock så hade jag virrat bort tiden så jag kom alldeles för tidigt. Så jag gick till stan igen, gick till två olika frisörer och beställde tid. Ena gången för att ta ut löshåret, andra gången för att färga håret.
Sen gick jag på gitarren! spelade lite! Sen in till stan igen! För att jag tänkte vara sådär duktig och köpa några block till skolan. Men Akademibokhandeln håller på att stänga igen, så där var det helt urplockat! Så jag gav upp och tog bussen hem!
Nu har jag varit hemma i typ tio minuter, ska ta bussen ner till stan igen 16:24 (haha?) För att gå på möte med jobbet! Fan va ja hänger på stan asså!
-
Fick även hem mitt löshår från rapunzelofsweden idag! Men det var i helt fel färg, så jag får ta och skicka tillbaka det eller nåt? :( På hemsidan såg det vitt ut. Men när jag fick hem det var det i samma färg som mitt eget hår just nu. Jag ska ha vitt hår! VITT! inget annat! hehhehe *lömsk*
Godmorgon!

| Postat i: FOTO
8

johanna simfors
Jag börjar med idrott idag. :( Usch, hatar det. Man blir äcklig o svettig o så är det alltid bråttor efteråt för att hinna till nästa lektion!

Idag ska ja även gå på gitarrlektion, ha möte med jobbet och gå till frisören och boka tid - eftersom deras internettbokning inte funkar! Konstigt! :bigeyes:

Nu ska ja platta håret och käka frulle!!!!
PUSSHEJ. :D


måste bara tipsa om min skitcoola almanacka!

| Postat i: Vardagen
10
Jag vann denna almanackan i en tävling, minns tyvärr inte på vilken blogg det var! på hemsidan: personligalmanacka.se/ Där får man designa en almanacka prec hur man vill, välja färger, former, innehåll, allt sånt! Jag har tillomed lagt till extra sidor att måla på och lite soduko i slutet! Asgrym är den! :D Beställde den i somras och den kommer efter nån vecka, jag fick den ju gratis men annars så kosten den 225 kr.

Så ett tips till alla läsare: köp en sån! hahah lite dyrare, men fett värt!


Till vänster står det lite nummer till lärare, haha! Det följer med en linjal, och så har jag skrivit lite eget till höger! :D