Ni sitter säkert och väntar på ett resultat nu...

| Postat i: Gimp-skolan!
90
Men jag hinner verkligen inte räkna rösterna och presentera vinnaren! Måste packa klart, redigera alla bilder till jobbet och massa massa mer! Usch vad stressad jag är. Vi får ta det med vinnaren när jag kommer hem! Sorri, men det är min blogg och mina tävling! hehe :D gött och vara domare ibland! Och kunna bestämma aaaallt. Men rösta på så mycket som ni bara kan sålänge! Så ses vi 8 Augusti. Nu bär det av till Italien med familjen!

johanna simfors
Under tiden, (så jag har något att läsa igenom när jag kommer hem!) :D Ni mejlar massa om allt ni vill lära er i GIMP. Ja nu har ni chansen!!!

(inte meningen att göra ett Z efter smajlisen! haha z z z z )

God morgon!

| Postat i: Videobloggar
11
Vaknade precis, ska snart iväg! åhhå så jag sitter och sminkar mej och kollar på desperate housewives!
Och så måste jag packa idag, det är så trååååkigt. nanananana!

På söndag åker jag igen!

| Postat i: Videobloggar
11
Ska vara utomlands en vecka till, så bloggandet kommer bli lite svagt... igen! förlåt! :( Men jag älskar att resa! :D Faktiskt så ska jag en vecka till Pisa. Åker på söndag, och kommer hem en söndag senare.
Förra året var jag i Norge(haha!) och Barcelona. Barcelona var jättefint. Vi kanske ska dit i år igen, på höstlovet. Vi får se :)
Det är framför den där kända fontänen i barcelona. Ingen aning om vad den heter med den sprutar vatten, lyser i färger och spelar klassisk musik!
Och här är tillomed en liten film från Barcelona! Jag håller på att klippa ihop en från Malta. Men typ 140 av alla bilder jag tog bara försvann spårlöst när jag överförde dom till datan. OCh även några skitviktiga filmer :( Så nu kommer inte Maltafilmen bli lika bra.
Har ni åkt, eller ska ni åka någonstans i sommar? :D