hohoh

| Postat i: Vardagen
17
Höll på att skriva ett till inlägg om min katt! HAHA näh, lite annat liv har jag faktiskt också! :D Ska inte bara publicera bilder på lille herr Nelson!
Först och främst ska jag spöa pluppen på våldsamma datorspel! Jag är jättebra på att skjuta men ganska pissdålig på att sikta. Men det är kul!!!!! 
FAST FÖRST: Jobba!
och sen: Lucia övning!
och sen: plugga!
och till sist: slappa och spela datorspel! hihihi
ohihihi kolla all snö ute! :D
cepe-nacke-på-katt? :D
Kolla vilket finfint kort från Dh, det kom på posten idag! Posten tog kort på oss när vi var där, och så postade dom! Och ja - jag var jättesliten här. Som ni nog ser. Hade inte sovit på några dygn. Och druckit l,ite för mycket energidryck. Hyper var jag! Najs!

MIN KATT

| Postat i: FOTO
25

Ni vill ha min katt. Men det får ni inte - för han är min min min. Bara min. och min och bara min (och litegran hela min familj också. Men annars bara min!) Han var en sån grym fotomodel igår. Se själva liksom:
ser ni hur mjuk pälsen ser ut på den understa bilden?!?!?! :D
Han satt och körde pose efter pose. Kisade med ögonen, putade med läpparna och vred på skallen! Trevlig grabb att jobba med, hoppas vi får göra många photoshoots i framtiden!

Nu ska jag plugga kemi och läsa på olika konvalenta bindningar! JIPPIE! :(
Hörs imorn!

Månadens bloggläsare!

| Postat i: månadens bloggläsare
20
Nu är det snart slut på november! Och jag måste ju kora novembers läsare. Varje månad så väljer jag en av mina läsare som jag tycker varit extra charmig. Denna charmen kan dyka upp på många sätt. Om du vill bli månadens läsare är det enda du behöver göra att vara en "bra läsare" tex. genom att kommentera mycket, kommentera snälla saker, skicka ett fint mejl, göra en ascool fanbild eller helt enkelt bara vara en asgrym läsare! :D Som tack för detta kan du alltså vinna titeln "månadens läsare" du blir länkad i både bild och text, och kommer få flera hundra nya besök till din blogg. Låter det intressant? :)
Månadens läsare november: MADELEINE ? klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :D
Motivering: Vad ska jag skriva egentligen? Denna tjejen kommenterar varenda inlägg! Hon förtjänar verkligen att bli månadens läsare! Som ett tack för allt snällt hon skrivit liksom? :) Hon driver själv en blogg, en rosa glo och härlig blogg som ni alla borde kika in på! Grattis! Hoppas du får MÅNGA nya läsare nu efter denna länken! :)
(lägger upp ikonen i menyn om några dagar ;) )
Vem blir månadens läsare i december? Är det kanske DU?
ja det är ju upp till dig själv :D