foton på min katt och på våren.

| Postat i: FOTO
15
Min katt sitter alltid och löjlar sig när jag tar kort på honom. Räcker ut tungan och gör konstiga miner! Titta bara på bilden här under, ser han inte ut som en pirat?!
För övrigt har även snödropparna droppat fram ur snön och berättat för mig att våren nu är kommen!
Tänk så mycket fint och färgglatt man kan hitta i trädgården en grå dag som denna! ihihi.

vad inte vad skola tänkte när dom gav varje elev en egen dator, kul har vi iallfall! Frågan är om vi lär oss något på lektionerna! hihihi

| Postat i: Vardagen
18

Vad jagär mest rädd för i hela världen.

| Postat i: Johanna frågar läsarna
44
1. bli tjock
Då menar jag inte lite mullig, utan snarare att lida av sjuklig fettma. Bli så tjock så det verkar som det inte finns någon chans att bli normalviktig igen. Egentligen borde jag inte vara rädd för det, vem bryr sig liksom om ifall man är tjock om man är sjukt lycklig? Men jag är livrädd. Livrädd för att sluta som en överviktig typ som fasar över att åka till stranden på sommaren. Sådär tjocktjock, så jag börjar få svårt att hitta kläder. Det känns som om jag har så mycket kvar av livet, jag är liksom 16. Tänk när jagär 50? Inte en chans att jag kan hålla vikten så länge! haha, sjuka tankar igentligen. Men shit vad rädd jag är.
2. Höjder.
Jag behöver inte gå många meter upp i luften för att känna svindeln pirra igenom hela kroppen! Jag tycker ettan på badhuset är tillräckligt hög, trean är liiite för mycket, har dock lyckats hoppa därifrån några gånger som ung! Femman kan jag inte ens stå på, och de tio meter höga hopptornen? Dom vågar jag knappt kolla på! USCH.
3. misslyckas
Tänk såhär "man får bara en chans att leva sitt liv" tänk om man inte blir nöjd? Gör livets största misstag och inte blir vad man vill? Jag är rädd för att tröttna på skolan, få för dåliga betyg så jag inte kommer in på min högskolslinje, och därefter inte kunna bli vad jag vill. Få gå något annat, utbilda mej till något jag inte vill till 100%, och helt enkelt inte känna mej nöjd! usch vilken hemsk känsla!
För övrigt är jag också rädd för: spindlar, tunnlar, bröd, våldtäcksmän, stora hästar, mitt växthus, mörka skogar, hissar, att förlora, döden, osthyvlar, insekter, sånt jag inte förstår, damm, röda ögon, min kompis Sara Frank!!!!!, taggiga saker och stark mat!