Kom och ta en fikis hos mig

| Postat i: Vardagen
26
Hej hörrni! Nu har jag börjat jobba på Espresso house. (Som ni som följer mig på instagram redan vet!!!) Superkul jobb, och jättemycket nya grejer att lära sig nu i början. Ställer frågor till de andra tjejerna heeeeela tiden, om hur man gör saker, hahaha. Som tur är så är de jättesnälla och orkar svara på alla mina tusentals frågor hela tiden. Om kaffemaskinen. Och mjölkskum. Och om var man kan hitta nya disktrasor. Och hur man fyller på grädden. Om hur man parkerar kvitton. osv. osv.osv.

Kom gärna förbi och ta en fika hos mig :D:D:DD Tycker det är jättekul att träffa bloggläsare! Jag är ju jättetrevlig och serverar gatt kaffe - vad man kan ni önska er??? Alla som laddar ner Espresso house nya app får desutom en valfri gratis stor varm dryck. Gratis är gott!

Jag jobbar på Espresso house A6 i Jönköping. Nästa vecka jobbar jag tisdag och lördag. 

 
 

BLOG SIMS 4 CHALLENGE!

| Postat i: Tävlingar
14
Detta är ett samarbete med The Sims.
Jag har fått chansen att vara med i en sjukt kul sims-tävling kallad "Blog Sims 4 Challenge!" Jag kommer få 3 olika utmaningar och behöver er hjälp för att vinna. Jag ska skapa olika grejer i det nya the Sims spelet, så himla kul! :D Tävlingen börjar inte riktigt än, men snart, och då kommer ni kunna gå in HÄÄÄÄR och rösta på det jag gjort. Där kan också ni läsare tävla om olika fina Sims-produkter.


 

Hair care from Rapunzel of Sweden

| Postat i: hår
8
Rapunzel Inpackning för löshår
Säg nej till frissigt och skört hår, Reconstruction Treatment är ett intensiv proteinbalsam för skadat och torrt hår. Den avancerade formulan innehåller en stor koncentration av proteiner som ger näring åt ditt hår. Den skyddar också håret mot solens UV-strålar. Behandlingen bygger upp ditt hår och gör det lättare att styla.

Rapunzels Silverschampo
Rapunzel Silver schampoo är perfekt för blonda hår. Det neutraliserar koppartoner eller ger ditt blonda hår en kallare färg genom att neutralisera gula nyanser. Berikad med protein och botaniska komplex ger den näring och bidrar till att stärka ditt hår.

Rapunzels Shine Drops
En hårolja som är en innovativ silkesprotein som ger omedelbar och extra glans till ditt hår. Det är en avancerad formel som hjälper vitalisera hårets toppar. Den innehåller naturliga vitaminoljor som är rika på proteiner som ger näring och återfuktar håret, och skyddar hårets färg med kraftfulla UV-filter.

Borste för löshår.
Varför ska man ha en sån där borste? En så kallad "Tangle Teezer." Den blåa ni ser på bilden alltså.

  • Frisörernas favorit! 
  • Ta farväl av tovor och trassligt hår. 
  • Tangle Teezer utredningsborste är såld och älskad av salonger runt om i världen.  
  • Hjälper till att göra håret slät utan att skada håret. 
  • Tangle Teezer kan användas för att reda ut både vått och torrt hår. 
  • Du behöver inte vara försiktig! För att reda ut riktigt trassligt och besvärligt hår, borsta lite hårdare och bestämt.
  • Tangle Teezer kommer inte att lugga, den reder ut dina tovor på ett unikt och skonsamt sätt.
  • Perfekt för att reda ut ditt löshår, Clip-on set, peruk, eller andra hårförlängningar. 

 

Direktlänkar:
Hårinpackning.
Borste.
Kam.
Silverschampoo.
Hårolja.