NOBE Aloe vera

| Postat i: Vardagen
8
Fick hem de här flarrorna i bevlådan i veckan, NOBE aloe veras nya sockerfria smaker. Har aldrig riktigt testat på aloe vera dryckerna innan, så det var fett spännande. Båda två var faktiskt riktigt goda! Positivt överraskad :D Lite ovant med klumparna i drickan, men det var faktiskt gott, haha. Är inget jättestort fan av grapefrukt överhuvudtaget. Så persikan var helt klart min favorit, så himla god. Nam nam nam!
 
 


Motionerafetto

Jag fick hem en sådan flaska häromdagen, tycker de var äckliga. Fy vad jag mådde illa efteråt, haha usch! Aldrig mer. Men det är ju bra om andra tycker de är goda. =)

Blogg: http://motionerafetto.blogg.se
Malin Rosén

Mums! Såg gott ut. Ska testa! :) För övrigt tycker jag du är grym - måste bara säga det! Stor inspiration för många tjejer där ute.

Blogg: http://www.senseworkout.se
Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.

ohh grapefrukt! måste smaka:D

Blogg: http://rocketboyy.blogg.se/
S

Jag vill inte låta otrevlig på något sätt alls nu men har funderingar kring din nya blogginriktning :).

Du skriver att du kommer garantera högre betyg för de som tar till sig det du skriver. Mycket bra initiativ men har du funderat kring hur elever lär sig? Jag har följt din blogg i något år nu och vad jag märkt så har du en naturlig fallenhet för just matematik som är ett ämne många kämpar med. Här spelar också pedagogiken i skolan en stor roll. För dig räcker det kanske med det teoretiska medan de som befinner sig i en svårighet kanske behöver en mer praktisk undervisning, dvs något de kan koppla till sin närmiljö och vardag till, för att förstå hur saker och ting hänger ihop.

Alla elever lär sig på olika sätt. Du har hittat ditt sätt att lära dig (vilket är grymt bra) MEN man kan inte förutsätta att alla andra kommer att finna samma studieteknik lika bra. Att finna sin studieteknik tar tid, själv fann jag den sista året på gymnasiet, men det är viktigt att man finner den på egen hand. Går man efter hur andra lär sig slutar det oftast inte bra.

Befinner man sig i en svårighet eller har ett ämne som man ogillar för att man inte förstår är det skolan man ska vända sig till. Det är oftast lärarens pedagogik som är den bidragande orsaken till svårigheten (lärarens pedagogik beror i sin tur på bla människosyn och arbetsbörda) . Du vill visa hur roligt biologi är, vilket är bra (för det är grymt roligt), men vad händer sen när eleverna kommer tillbaka till skolan? Där är biologin fortfarande lika tråkig. För att kunna konkretisera och förenkla det elever har svårt med måste du även ha koll på styrdokument, läroplaner och kursplaner för åk 1-9 samt alla program för gy.

Som sagt detta är absolut inget illa menat utan mer funderingar kring (som baseras på forskning kring pedagogik och inlärning) hur du tänkt genomföra detta på ett framgångsrikt sätt och där du kan hjälpa så många elever som möjligt?

Joline

Jag har faktiskt aldrig provat någon utan aloevera-dryckerna trots att jag varit sugen på det läääääänge.
Jag är dock också lite skeptisk mot just klumparna..
Kanske borde göra det snart? :D

Blogg: http://nattstad.se/jolinesteen
Klara

Jag älskar Alovera drycken! Men har inte smakat den sockerfria men smakar den liknande som den vanliga?

Blogg: http://klarrelito.blogg.se
Hanna

Var köpte du dom? :)

Blogg: http://iamhanna.se
Julia Müller-Sandvik

Jag tycker klumparna är läskiga, förstå gången jag testade så spottade jag ut, och jag spottar inte ut mat :P Hehe.

Blogg: http://lorissalovebomb.blogg.se/Vad heter du?
Kompis-knapp

Har du en mejl?


En blogg?


Vad tänker du på?
Detta är en blogg med snällgaranti. Läs mer - klicka här!Follow on Bloglovin