Det skulle du inte sagt om du visste att den var grön...

| Postat i: Vardagen
18
I Japan fanns det jättemycket smaksatt med "Grönt te", allt från glass till godis tilll... sockerkakor. Fanns tillomed doftspray på hotellet med grönt-te-doft, ifall man tyckte det luktade illa på rummet. Och innan varje måltid blev vi alltid serverade grönt te. Bara det att alla i hela sällskapet tyckte det var superäckligt! Jag gillar te, men detta gröna te de körde på med i Japan var verkligen INTE GOTT! Så när vi var inne i en grön-te-butik en dag fick min faster för sig att köpa en sockerkaka med smak av grönt te. Såg ut som en sockerkaka bara att den var knallgrön! Vi visste alla hur äcklig den skulle vara, men köpte den endå som en kul grej, och bestämde oss för att äta den innan resan var över. Men vi glömde bort! Och kom inte på det förrän i sista stund.
På flygplatsen innan vi ska gå på planet.
Faster: NEJ JUSTE! Vi har ju glömt att äta upp sockerkakan!
Alla: JUSTEJA! Hur kunde vi glömma det? Det var ju ...synd.
Faster: Jag har den i väskan, vi får dela på den på planet.
Alla: Neeej...
Faster: Jo vi MÅSTE äta upp den!
Alla: Det var du som köpte den, det är ditt problem.
Faster: Nehedå! Vi ska hjälpas åt! Det blir kul.
Alla: KUL? Neeej, äckligt!
Random människa som tjuvlyssnar: Alltså... om ingen vill ha den kan jag gärna ta den. :)


Cola på toppen

| Postat i: Vardagen
3
Idag har jag varit och handlat lite med Mammi inför resan. Solkräm, resetandborste och andra asroliga nödvändigheter! Har även hunnit spela in fyra (!!!!) videobloggar. Men hittar inte sladden till kameran, och kan inte föra över till datorn innan jag hittat den. (Har förstört mitt SD kort så det är ända sättet att få över bilderna, borde köpa ett nytt..) Har dock inte hunnit träna idag, fast jag hade velat MEN MAN KAN JU INTE FÅ ALLT HÄR I VÄRLDEN!

 Bild från toppen av Tokyo Sky Tree, drack Cola och kikade på utsikten.
 
 

Lite fler Tokyobilder

| Postat i: Vardagen
8
(Om bilderna ja har från Tokyo börjar ta slut? Oooooh no, det finns många kvar att hämta. Kommer räcka till många fler blogginlägg haha) Här är lite spridda bilder från veckan som gått.
Sitter längst fram i det "förarlösa tåget". Lite läskigt när tåget susar fram genom staden - men coolt! Tåget tog vi till en konstgjord ö som ligger mitt i staden. 
Cool port i Tokyo
Men en sån där liten lykta i!
Hur cool är inte denna vyn? Helt fantastisk arkitektur i Japan. Här på bilden ser ni världens näst högsta byggnad, en byggnad med helt guldbeklädd fasad (hur tufft?!?!) och en.. morot? godyngel? guldfärgad pryl.
Godis med vaniljpuddingsmak. Tror jag. Smakade så iallafall.