2 tips från fitnessguru

| Postat i: Mat, Träning
22
Fick hem ett paket med grejer från Fitnessguru.se förra veckan, och tänkte tipsa om två grejer som fanns där i! Nämligen deras nudlar och deras proteinbars. :DFitnessnudlar - Någon som testat dessa? De har en liten speciell smak - men jag tycker de är goda! Såhär skriver Fitnessguru på sin hemsida: "Fitnessnudlarna passar perfekt som ersättare till pasta, ris och andra vanliga kolhydratskällor. Nudlarna består enbart av den vattenlösliga fibern glukomannan samt kalcium och passar utmärkt för dig som vill äta dig mätt utan kolhydrater."
One Whey Proteinbar - Såhär skriver Fitnessguru på sin hemsida "Proteinbars är en perfekt måltidsersättare med en hög mängd fullvärdigt protein. De är goda, praktiska och en smidig lösning för dig som är i snabbt behov av högkvalitativ näring. Tack vare det behändiga formatet kan de enkelt tas med i väskan eller i bilen för ett lättillgängligt mellanmål med protein när som helst under dagen. Våra proteinbars innehåller både mjölkprotein, äggprotein och vassleprotein för högsta möjliga biologiska värde, kan tas både före och efter träning och/eller som ett nytt alternativ till godis när sötsuget gör sig påmint."

Aloe Vera heaven

| Postat i: Vardagen
10
Har ni någonsin sett en säng fylld med något bättre? Har hel sängen översvämmad av goda NOBE Aloe Vera flarror. Haha, så gott ju! Har testat på de sockerfria smakerna grapefrukt och persika - och deras flarra med citronsmak. Min favorit är helt klart persikan. Så himla god! Vilken gillar ni mest? :D
 

Rapunzel of Sweden Fall/Winter 2014

| Postat i: hår
1
Nu har Rapunzel of Swedens nya höstkampanj dragit igång, nu får alla vi som handlar över 1500 kr med en liten höstpresent på köpet i form av shine-drops och en hårinpackning. Och en annan bra grej - de har nu deras europeiska hår i quick and easy-metoden. Det är den absolut bästa metoden, lätt att sätta i, håller länge, och har tunna platta fästen - perfekt för oss med tunt hår ju :)