Svar på frågor

| Postat i: Vardagen
4
Aaaaaah, idag är första dagen på nästan två veckor som jag är ledig. SÅ SKÖNT! Ska aldrig mer jobba såhär många dagar i rad igen. Helt utmattad ju. Kör dock igång och jobbar igen redan imorgon igen :( Meeeeen... det är ju kul att få pengar istället för studieskuld av allt slit - he he he. Tänkte passa på att svara på lite frågor ni har ställt, nu när jag har tid. 
Vaffö så lite uppdatering?
Varit så upptagen kompis<333

Vaffö inget pluggpepp?
Här kommer lite pluggpepp: YOU CAN DO IT! xPpPP

Vaffö denna desginen?
Vaffö inte, den e ju fin<3333

Bor du i Stockholm nu? Eller Jönköping? Fattar ingenting! Hur ser framtiden ut?
Bor i Jönköping just nu. Får se vad som händer i framtiden, en dag i taget!

Vad är egentligen din inställning till alkohol? Tycker inte du att du är en dålig förebild när du dricker? Och hur tycker du man ska stoppa andra droger som cirkulerar? Är du rädd för att bli drogad på krogen osv, har ju kommit ett nytt nagellack man kan stoppa i sin drink om man vill se om drinken är drogad. Vore kul om du tog upp det på din blogg! :)
Nej, tycker inte det gör mig till en dålig förebild. Men sen försöker jag väl inte ha fest som huvudkategori i min blogg heller. Jag är inte så rädd för sånt när jag är ute och partajar, men klart man håller koll! Ang andra droger tycker jag folk får göra som dom vill. Sålänge man inte försöker övertala andra människor till att göra något de inte vill, så tycker jag folk kan få trippa på så mycket de vill, haha.

Kan inte du berätta om Arkitekturutbildningen på KTH? Varför hoppade du av? Vad var bra? Vad var dåligt? Är det något man bör söka? Tyckte du att arkitektutbildningen var rolig, trivdes du bra för övrigt? Vet du hur det ser ut med jobb inom det yrket? Kollade igenom nästan alla dina inlägg om kth och först och främst verkar du vara sjukt duktig, och sen fick du även upp mina ögon för arkitektutbildningen :) 
Det är en så stor fråga att jag nog måste svara i ett separat inlägg. Ska försöka skriva ihop ett svar till imorgon! Har vädlgit mycket att säga här! :)
 


Chiaki

Jobba inte ihjäl dig bara! Vila är ett måste. Kram<3

Blogg: http://chiakiart.blogg.se
Sandra SC

Jag är iallafall kär i din design, så sjukt snygg! (;

Blogg: http://betterbewanted.blogg.se
Annie Maria

Under de åren jag följt din blogg har jag alltid tyckt att du skrivit ansvarsfullt om alkohol. D.v.s. du har lagt upp bilder från när du festat o.s.v. men aldrig uppmuntrat andra till att dricka eller glorifierat alkohol. Så en dålig förebild har du aldrig varit, snarare har du varit en bra förebild för yngre gällande saker som skola och självförtroende.
Däremot håller jag inte med det du säger om att alla ska få "trippa" så mycket de vill så länge de inte försöker övertyga någon annan att göra det. Personer som är påverkade av droger (även alkohol) kan utgöra en fara för sig själv och även personer runt om. Personer som går ut på krogen kan alltså bli skadade även om de själva inte valt att använda sig av droger. Alkohol är lagligt och därför får man räkna med att personer är alkoholpåverkade när man går ut. Men tyngre droger som faktiskt är olagliga vill jag slippa ute. Personer som går på tunga droger är oberäkneliga och särskilt deras familj och vänner riskerar att bli skadade psykiskt och/eller fysiskt(tänk bara på alla barn som växer upp med missbrukande föräldrar). Så jag anser inte att man ska få "trippa" så mycket man vill för ditt val att ta droger kommer sannolikt att skada någon som inte gjort det valet. Men detta är då min personliga åsikt som jag ville dela med mig av.

Blogg: http://theradiodays.blogg.se/
Anonym

johanna jag har precis börjat på gymnasiet o jag behöver någon som peppar mig. jag har många blandade känslor och jag hatar gymnasiet. vad ska jag göra
Vad heter du?
Kompis-knapp

Har du en mejl?


En blogg?


Vad tänker du på?
Detta är en blogg med snällgaranti. Läs mer - klicka här!Follow on Bloglovin